Kroese BV

Specialist in de woningbouw

U wilt een huis laten bouwen? Aannemersbedrijf D. Kroese BV is specialist in het bouwen van luxe vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, appartementen en vakantiewoningen. Wij realiseren zowel grote als kleine woningen, casco of compleet afgewerkt. 

Een thuis voor iedereen

Ieder mens is uniek. Elk huis dat wij opleveren is daarom onderscheidend; in maatvoering, ontwerp en uitstraling. Wij bouwen dus niet zomaar een huis, maar een thuis waar u zich volkomen prettig voelt. U kunt daarbij rekenen op ons advies en onze flexibiliteit. Eén ding is wél standaard: de degelijke kwaliteit van onze bouw. 

Volgens eigen ontwerp

Heeft u zelf een duidelijk beeld of een ontwerptekening van uw woning? Dan gaan wij daarmee aan de slag. Is er nog geen ontwerp? Dan ontwikkelen wij dit voor u, in nauwe samenwerking met een architect. Het doel: een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw woonwensen. In de voorbereiding en de uitvoering werken wij nauw samen met alle betrokken bouwpartners voor een efficiënte werkwijze en een gedroomd eindresultaat. 

Projecten

 

Woonhuis Vinkveen, Stormhoek

Nieuwbouw van het woonhuis de "Stormhoek" Aan de Groenlandsekade in Vinkeveen.

Lees meer »
 

Woonhuis Wilnis, Mijdrechtsedwarsweg.

Nieuwbouw woonhuis aan de Mijdrechtsedwarsweg in Wilnis. Bouwjaar 2008.

Lees meer »
 

Nieuwbouw woonhuis, de Hoef

Nieuwbouw van een woonhuis in de Hoef. Bouwjaar: 2011

Lees meer »

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening in de woningbouw?

Neem contact op