Kroese BV

Specialist in de woningbouw

U wilt een huis laten bouwen? Aannemersbedrijf D. Kroese BV is specialist in het bouwen van luxe vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, appartementen en vakantiewoningen. Wij realiseren zowel grote als kleine woningen, casco of compleet afgewerkt. 

Een thuis voor iedereen

Ieder mens is uniek. Elk huis dat wij opleveren is daarom onderscheidend; in maatvoering, ontwerp en uitstraling. Wij bouwen dus niet zomaar een huis, maar een thuis waar u zich volkomen prettig voelt. U kunt daarbij rekenen op ons advies en onze flexibiliteit. Eén ding is wél standaard: de degelijke kwaliteit van onze bouw. 

Volgens eigen ontwerp

Heeft u zelf een duidelijk beeld of een ontwerptekening van uw woning? Dan gaan wij daarmee aan de slag. Is er nog geen ontwerp? Dan ontwikkelen wij dit voor u, in nauwe samenwerking met een architect. Het doel: een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw woonwensen. In de voorbereiding en de uitvoering werken wij nauw samen met alle betrokken bouwpartners voor een efficiënte werkwijze en een gedroomd eindresultaat. 

Projecten

  Reportage bij DEBOOR. Kroese BV - Eveleens Knotwilgenlaan 35 te Kamerik website-1

Nieuwbouw woonhuis, Kamerik

Nieuwbouw woonhuis in Kamerik. Status: Ruwbouw. Bouwjaar: 2017. 

Lees meer »
 

Nieuwbouw recreatie appartementen te Vreeland

De nieuwbouw en verbouw van logiesboerderij "de Willigen" te Vreeland. http://www.dewilligenlogies.nl/ Nieuwbouw van appartementen Verbouw van de...

Lees meer »
  tennis4

Tennisvereniging Baambrugge

Nieuwbouw van een kantine voor Tennisvereniging BaambruggeBouwjaar: 2015

Lees meer »

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening in de woningbouw?

Neem contact op